Inline skate lessen voor iedereen!

Niels On Wheels verzorgt inline skate lessen en workshops. Dit kan zo gewenst individueel in privé lessen, maar ook in (kleine) groepen. Tevens is er de mogelijkheid voor Bedrijven, scholen en BSO’s om Niels On Wheels in te huren voor skate educatie, workshops, demo’s of andere soorten evenementen.

De lessen en evenementen zijn geschikt voor alle skaters van alle niveau’s en alle leeftijden. De lessen zijn er op gericht om iedereen individuele tips te geven die passen bij de wensen van de deelnemers. Scroll naar beneden voor meer technische en praktische info over de lessen.

Stuur gerust een bericht via het contact formulier voor meer info over de lessen of als je speciale wensen hebt. Alles is bespreekbaar en ik sta open voor leuke ideeën!

De soorten lessen:

Er zijn 2 verschillende lessen:

  1. Recreatief (fitness): beginners / gevorderd
  2. Aggressive (stunt): beginners / gevorderd

De leeftijdsgroepen zijn globaal:
8 t/m 12, 13 t/m 25 en 25+

Prijzen van alle lessen (incl. BTW):

 – Proefles 1 uur (eenmalige groepsles) 8€ p.p.

 – Privéles: 35€ p/uur p.p.

 – Groepsles: 15€ p/uur p.p.             

 – 10 Groepslessen (10 uur): 130€ p.p.

*** Prijzen voor Bedrijven, scholen en BSO’s zijn in overleg en op aanvraag. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden en goede ideeën te bespreken***

Betalen kan ook via de MEEDOENREGELING.

Voor al je vragen of het inschrijven voor lessen, bel/stuur een app (+31 6 3471 8896) of stuur een bericht via het contact formulier onderaan deze pagina

Vragen? Of wil je je aanmelden voor lessen?